Factoring – Avantajele factoringului, Serviciul de factoring


La baza, serviciul de factoring este o solutie rapida pentru obtinerea de lichiditati indiferent daca afacerea ta este noua, compania are un ritm de crestere rapid, sau este subcapitalizata.

Serviciul de factoring te ajuta sa folosesti lichiditatile ce provin din facturile pe care le emiti inainte ca acestea sa fie incasate.

Raspunsul rapid pe care noi il oferim cererii tale de factoring iti da posibilitatea sa obtii banii de care ai nevoie in mai putin de 24 de ore de la semnarea contractului.

Serviciile noastre personalizate sunt construite astfel incat sa satisfaca nevoile tale curente si sa se potriveasca profilului companiei tale. Termenii contractuali pe care ii propunem sunt flexibili, permitandu-ti sa alegi ceea ce consideri ca este mai favorabil afacerii tale.

Completeaza on line solicitarea ta si noi vom face restul pentru tine.

Pe langa toate aceste avantaje, noi iti oferim si servicii profesionale de management al riscului, precum si asistenta in relatiile cu clientii.

Ce alternativa ai cand ai epuizat posibilitatile de a lua un credit bancar sau in momentul in care nu te califici inca pentru o linie de credit? Serviciul de factoring poate fi solutia de care tu ai nevoie.

In loc de limitarea accesului la surse de finantare din cauza rezultatelor financiare sau lipsei garantiilor, noi ne concentram pe calitatea si capacitatea financiara a clientilor tai.

De asemenea, oferim un proces de aprobare scurt, termeni contractuali flexibili si fara costuri ascunse.

Solicita acum finantare prin serviciul nostru de factoring.

Motive pentru a apela la serviciul de factoring :

 • Obtinerea rapida a capitalului circulant
 • Indreptarea atentiei asupra dezvoltarii afacerii
 • Cresterea volumului vanzarilor
 • Eliminarea riscului si creantelor neincasate
 • Imbunatatirea situatiei financiare
 • Plata la timp sau in avans a furnizorilor pentru obtinerea discounturilor financiare
 • Pastrarea structurii actionariatului, nefiind nevoie sa renunti la o parte a afacerii tale pentru a obtine finantare
 • Neacumularea de noi datorii

Avantaje factoring

 • Posibilitatea de a obtine finantarea intr-un termen foarte scurt, fara a lua in considerare gradul de indatorare al societatii si fara garantii suplimentare. Astfel, se acorda finantarea in ziua prezentarii facturilor, dupa semnarea acordului de factoring

 • Imbunatatirea “cash-flow”-ului, datorata perioadei de obtinere a lichiditatilor mult mai scurte decat in cazul unui credit. In plus, spre deosebire de credit, fondurile obtinute nu trebuie sa respecte o anumita destinatie, putand fi investite in functie de necesitatile imediate ale clientului.

 • Pentru comerciantii care apeleaza la factoring, facilitatile sunt completate de faptul ca numarul documentelor ce trebuie prezentate bancii sau firmei de factoring este mult mai redus decat in cazul solicitarii unui credit. In urma analizarii documentatiei, factorul poate refuza acordarea serviciilor numai in cazul existentei unor legaturi de actionariat intre aderent si debitor sau in cazul conditionarii platilor de vanzare, plata in avans ori la livrare.

 • Prin factoring, firmele angrenate in tranzactii comerciale mai beneficiaza si de faptul ca se pot concentra pe dezvoltarea afacerii prin extinderea productiei si a vanzarilor, in timp ce factorul se ocupa de urmarirea incasarii si evidenta facturilor derulate prin factoring.