Termeni si conditii


* Termenii "Diamant 2000", "Site-urile", "Site-ul", "noi", "Compania" reprezinta firma Diamant 2000 SRL si serviciile sale oferite prin site-urile www.diamant2000.ro sau www.euro-credite.ro.
* Diamant 2000 SRL are sediul principal in Bucuresti, Str. Pridvorului 21, Sector 4 si punctul de lucru in Bucuresti, Centrul de Afaceri CEDRU, Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3, Sector 3 si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/492/1999, cod fiscal RO11453520, cu capital social de 200 RON.
* Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile Diamant 2000.
* Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Utilizarea acestui site presupune citirea si acceptarea urmatorilor termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.euro-credite.ro.

Continutul site-ului www.euro-credite.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Diamant 2000 SRL. Modificarea neautorizata a continutului acestui site web constituie infractiune si se pedepseste conform art. 29 din Legea nr. 365/2002.

Toate materialele (incluzand fara limitari toate imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Diamant 2000 SRL.

Este interzisa modificarea, copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea a ceva derivat din orice informatie obtinuta de pe sau prin intermediul acestui site.

Reguli de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, Diamant 2000 SRL poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre veniturile dumneavoastra .

2.1. Prelucrarea datelor

Informatia va fi prelucrata de catre Diamant 2000 SRL in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
 • oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra
 • solutionarea cererilor, intrebarilor dumneavoastra
 • contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Diamant 2000 SRL sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens)

2.2. Dezvaluirea datelor

Diamant 2000 SRL are dreptul sa foloseasca baza de date:

 • tertelor parti specificate la 2.1

2.3. Drepturile utilizatorului

Cu privire la prelucrarea Informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

 • de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi
 • de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Diamant 2000 sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Intr-o astfel de situatie Utilizatorul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata firmei Diamant 2000 SRL
 • de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii

Diamant 2000 SRL va raspunde in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

3. Limitarea raspunderii Diamant 2000 SRL

Diamant 2000 SRL nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
 • orice eroare de program va fi corectata
 • serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului

Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe acest site poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta sau cerere de cumparare sau vanzare a vreunui instrument financiar.

Pentru orice sugestii sau comentarii privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la scdiamant2000@gmail.com.